Gość Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich, Jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość w kwestii znajomości monitorów. Poszukuję monitora wielozadaniowego od pół roku... i nie potrafię się zdecydować. Chciałbym aby miał: wielkośc 24-27 cali matryce: inna niż TN ( obecnie mam i nie jestem zadowolony) wykończenie: matowy ekran rozdzielczośc: Full HD < 4K tryb 3D: może być pasywny albo aktywny, nie znam się na tym ciężko mi powiedzieć który lepszy. ( mam telewizor pasywny 3D i jest okay) Z trybu 3D będę korzystał raczej sporadycznie, nie ma zbyt wielu gier 3D albo filmów cena: poniżej 2000zł tak jak w tytule, wolę wydać do 1200zł. zastosowanie: głownie gry wszelkiej maści, internet i filmy karta graficzna moja : Gigabyte Radeon r9 280x Windforce rev2. Piszę nie po to żeby się chwalić ale żeby uzmysłowić że jest w stanie wyświetlić obraz na monitorze 120hz itp. Tym samym zadam pytanie czy Radeon może korzystać z Nvidia 3D vision ? dziękuje Edytowane 28 Października 2014 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 http://www.morele.net/monitor-dell-u2412m-24-ips-16-10-1920x1200-4xusb-90-rot-displayport-dvi-d-3yppg-412374/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...