Kochin Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Posiadam w tej chwili: Dual Core E2140 @ 3.2 GHz + Silent Knight 2Abit IP35-eSaphire Radeon 4850 512 MB3 GB DDR2 Corsair XMS2 Crucial SSD 60 GB4 dyski w sumie 2 TBChieftec 550WObudowa Sharkoon + 2 wiatraki Komp ma juz swoje lata i najwyzszy czas go zmienic. Komputer ma sluzyc glownie do netu, ogladania filmow, programowania. Na grach mi nie zalezy, od tego mam ps4. Wiec jakas kosmicznie droga karta graficzna jest zbedna. Powiedzmy ze mam do wydania 2 tys max. SSD i dyski moga zostac. Obudowa i zasilacz (choc ma juz z 5 lat) pewnie tez. Do tego co niezbedne dorzucilbym jakas karte dzwiekowa. Jest sens przerzucac sie z integry jak mam glosniki Logitecha x-530? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 A nie chcesz zmienić obudowy na jakąś mniejszą? Tak czy siak, polecę Ci zakup zestawu z Pentiumem za 250 PLN. Nie wydasz na nowy PC więcej niż 1000 PLN ;) http://www.morele.net/inventory/info/eIhDpg/ PS. No jednak problem jest z tą obudową i dyskami. Do N200 jak się nie mylę zmieścisz tylko 2x HDD 3.5 cala. Ty masz aż 4 dyski. Tak, więc opcjonalnie ten Sharkoon może zostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochin Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Swiat sie konczy. Sadzilem ze dostane tutaj propozycje ze za 2 tys przegram zycie i koniecznie trzeba dolozyc 500 zl zeby cos to chodzilo a tu ponizej 1 tys :) Tak powaznie to chcialbym wydac cale 2 tys zl. Kompa ma byc na nastepne 7 lat :) Obudowy na mniejsza nie chce wymieniac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipton Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 W takim razie wymień G3258 na i5-4460. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...