Yeti Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mam sprawe. Widziałem, że da sie wysyłać monity (okienka które wyskakuja) innym użytkownikom sieci LAN. Słyszałem ze można to uczynić z wykorzystaniem konsoli W2000. Moje pytanie brzmi: Jak tego dokonać W XPku? (konsolą), albo czy istnieje jakiś program który to potrafi? (ale taki, zeby nie trzeba go instalować w na kompie adresata) THX Ps. Prosze o odpowieź "Krok po Kroku" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A po co 2 jednakowe posty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 qwa znowu...Zapomniałem zazczyć powiadom jak ktoś odpowie i zatrzymałem.myślałem ze sie nie wyśle (było 3% postępu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Cytat Mam sprawe. Widziałem, że da sie wysyłać monity (okienka które wyskakuja) innym użytkownikom sieci LAN. Słyszałem ze można to uczynić z wykorzystaniem konsoli W2000. Moje pytanie brzmi: Jak tego dokonać W XPku? (konsolą), albo czy istnieje jakiś program który to potrafi? (ale taki, zeby nie trzeba go instalować w na kompie adresata) THX Ps. Prosze o odpowieź "Krok po Kroku" Start/Uruchom/net send "host" "wiadomość" przy czym "host" to IP komputera w sieci a wiadomości to już nie bede opisywał ;) (Jest usługa zwana Posłańcem ;)) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...