millor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 prosze wypowiedz się To jest sprzęt prosze nie usuwać A więc sprzedałem mu super Grace vivo sprawny 9100 przez allegro a on mi mówi że nie działa to przyjechał a ja mu dałem w zastępstwo radeona 9000 GIGABYTA on znów dzwoni że spalona i ma jeszcze pretensje ze spredałem mu spalone kartyi chce wzrot kasy 2. Wyczytałem że kupił na allegro już naprawianego codegona i abita kt7 raid na kt133 gdzie nie działał USB dobrze że jesczer są na gwarancji radki HELP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 na takich jest tylko jedna metoda , zakładajc ze karty byly sprawne , weź bejzbola i strzel mu trzy szybkie w podbródek, powinno podziałać pozdraawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 jak mowisz ze byly sprawne to nikt inny jak ten lol je zje..psuł pewnie ma z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e mobo albo jest z nigo teknic overkloker amator . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Pewnie pali bo testuje oc i teraz wymieni i bedzie juz wiedzial... Powiedz mu zeby sie cmoknal, walniji negatywne komentarze i olej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a ma mój gigabyte !!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mialem to samo z procem, wyslalem ok, ale nie mialem 1000% pewnosci, zwrocilem mu 120zl za antka 1700xp. w twoim przypadku jesli karty ci smigaly to olej tego klienta, niewazne co bedzie mowil, jesli dales sprawne olej to, ja moglem zrobic to samo, ale czlowiek uczy sie na swoich bledach. odzyskaj to co masz odzyskac i olej go, pozdrawiam Tomek tak mi ktos napisal "lepiej robic bryloczki, niz na alegro sprzedawac procki" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś sprawę na allegro wraz z podaniem linków do niesprawnych sprzętów które gościu kupował, wskaż mu serwis i niech sam oda tam kartę. Jak wystawi Ci negatywa to Allegro raczej Ci go skasuje jako niesłusznego. Pozdr. Jeżeli sprzedałeś już dużo przedmitów to nie powinno być problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Wlasnie, wez co twoje a potem go wystaw i niech spada na Ba,bus. Popros od Allegro o nr. telefonu, zasypuj e-mailami itp... W koncu sie podda. Poza tym, radze uwazac, czasem nawet "zaufani" moga sie okazac kanciarzami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 gigabyte nie był na allegro sprzedawany dałem mu go z dobrej woli jak by naprawili (zmienili )R9100 to by mi go oddał ale ona już nie działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz81 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mi z allegro napisali, ze oni nie interweniuja w takie sprawy, chyba ze interes zostal zalatwiony przez platnosci allegro czy cos. a koles mi napisal ze jesli uwazam ze wyslalem sprawny sprzet to mam to olac, mniej wiecej tak napisal gosciu. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a to sqrwiel poprostu z tego ciach!a - ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le - idz i mu nabluzgaj i zabierz swoja karte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś sprawę na allegro wraz z podaniem linków do niesprawnych sprzętów które gościu kupował, wskaż mu serwis i niech sam oda tam kartę. Jak wystawi Ci negatywa to Allegro raczej Ci go skasuje jako niesłusznego. NIC Z TEGO! Zerknijcie proszę na moje konto: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=183213 Taka sama sytuacja. Sprzedałem 100% sprawną kartę- gość twierdził, że zepsuta, później że sprawna i znów, że popsuta. W międzyczasie sprzedal ją (z zyskiem) na allegro. Mimo tak dobitnych dowodów (linki do aukcji) allegro stwierdziło, że NIE USUNĄ negatywa, bo (cytuję fragment maila do mnie od adminów allegro) "uprzejmie informuje iz Allegro nie ocenia zasadnosci komentarzy i nie ingeruje w ich tresc. wystawione komentarze sa ostateczne o czym informujemy w trakcie ich wystawiania." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Allegro to tylko mozna kupowac tam , jhezeli kolo ktory sprzedaje jest z tego miasta co ty i mozna do niego podjechac osobiscie. Ja kupilem 256 DDR kingstona za 50 zł :) ale jeszcze nie dostalem od 2 miechow a kase wplaciclem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 A tak BTW mechl!n jak ci sie sprawuje ten gf ti 4600 za 500 zl? bo to niezla cena jest, a widze ze gosciu jeszcze ma. Moze sie skusze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Karta sprawuje się super. Nie wiem skąd on je ma w takiej cenie- nie mi w to wnikać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Karta sprawuje się super. Nie wiem skąd on je ma w takiej cenie- nie mi w to wnikać :Dqrde ale mi narobiles na nia apetytu, przeciez ona jest tansza od gf4 4200 hmmmmm hyba sie powaznie zastanowie tylko brak gwary hmmmmm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ot i allegro jeden narzek że klient który kupił kantuje ale niestety na jednego takiego przypada 100 oszukanych kupujących którzy zapłacili za coś a dostali coś zupełnie innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 mechl!n ja na twoim miejscu bym sie nietlumaczyl i nieoszukiwal za sprzedajesz sprawna karte :lol: ;) Ale dałem kartę do firmy informatycznej na specjalną salę testową i ... okazało się, że "karta była niewłaściwie przetaktowana i ma uszkodzone kości pamięci" a objawia się to "artefaktami" na ekranie i "wywalaniem" systemów.chyba to wystarczy na dowod joke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Karta sprawuje się super. Nie wiem skąd on je ma w takiej cenie- nie mi w to wnikać :D wlasnie ja kupilem za 500zl mam nadzieje ze bede zadowolony <lol> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś sprawę na allegro wraz z podaniem linków do niesprawnych sprzętów które gościu kupował, wskaż mu serwis i niech sam oda tam kartę. Jak wystawi Ci negatywa to Allegro raczej Ci go skasuje jako niesłusznego. NIC Z TEGO! Zerknijcie proszę na moje konto: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=183213 Taka sama sytuacja. Sprzedałem 100% sprawną kartę- gość twierdził, że zepsuta, później że sprawna i znów, że popsuta. W międzyczasie sprzedal ją (z zyskiem) na allegro. Mimo tak dobitnych dowodów (linki do aukcji) allegro stwierdziło, że NIE USUNĄ negatywa, bo (cytuję fragment maila do mnie od adminów allegro) "uprzejmie informuje iz Allegro nie ocenia zasadnosci komentarzy i nie ingeruje w ich tresc. wystawione komentarze sa ostateczne o czym informujemy w trakcie ich wystawiania." <span style="color:red;">[ciach!]</span>a takiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a za<span style="color:red;">[ciach!]</span>ego to tylko zabic :!: A co z tym sadem :?: Mam nadzieje ze tego nie zrobil bo razem mu w<span style="color:red;">[ciach!]</span>limy :!: Sorki za przeklenstwa ale jak czytam takie cos to az mnie ciarki przechodza :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Miałem podobnie. Sprzedałem Proca na allegro. Koleś był też z Wawy wiec transakcja była z ręki do ręki. Proc 100% nieukruszony. Po tygodniu koleś dzwoni i mówi że proc nie działa. Spoko, mówię. Spotykam się z nim i ewidentnie widać że pracek ukruszony. mówił że to nie on zrobił bo nawet nie zakładał wiatraka tylko go przytrzymał ręką, hehehe śmieszny co?? Oczywiście kaski mu nie oddałem bo za co. Był w plecy jakieś 150zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Miałem podobnie. Sprzedałem Proca na allegro. Koleś był też z Wawy wiec transakcja była z ręki do ręki. Proc 100% nieukruszony. Po tygodniu koleś dzwoni i mówi że proc nie działa. Spoko, mówię. Spotykam się z nim i ewidentnie widać że pracek ukruszony. mówił że to nie on zrobił bo nawet nie zakładał wiatraka tylko go przytrzymał ręką, hehehe śmieszny co?? Oczywiście kaski mu nie oddałem bo za co. Był w plecy jakieś 150zl. W takim wypadku najlepiej zrobić fotke procka przed sprzedaniem i gościu mógły Ci nadmuchać. :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 radek 9100 poszedł na serwis a 9000 ożyła zciągłem pate srebną srajtaśmą i śliną i założyłem biała i teraz działa git a miała bronzowo pod raziatorem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...