mick3y Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam, mam problem z moim laptopem, dokładny model - Dell Inspiron 3537 4500U. Od pewnego czasu po próbie włączenia pojawia się seria 8 piknięć a na ekranie widoczne jest jedynie czarne tło. Wyczytałem, że to prawdopodobnie coś z matrycą. Co ciekawe problem ten występuje najczęsciej po restarcie lub gdy chciałbym włączyć komputer po raz drugi w krótkim czasie. Laptop ma dopiero 2 miesiące w związku z czym obowiązuje go jeszcze gwarancja. Stąd moje pytanie: Czy jest jakiś sposób na samodzielną naprawę tej usterki nie rozkręcając go czy lepiej jednak oddać sprzęt na gwarancję? Sprzęt jest mi potrzebny do pracy dlatego dłuższa rozłąka z laptopem nie wchodzi w grę. Proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub3711 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wyślij na gwarancję lub po prostu do serwisu i już :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...