bzykuk19 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam czy do takiego zestawu r9 270 nie będzie za mocna i czym to może skutkować? Cpu: Athlon II x3 440 Ram : 4gb 1330mhz Psu : Corsair VS 550w Mobo: MSI 760GA-P43 (FX) Dysk : wb blue 5400 500gb OS : Windows 7 64bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Będzie skuktować tym że proc będzie ograniczał tą kartę. Czyli nie rozwinie skrzydeł. Daj sobie spokój z inwestowaniem tego trupa. Bez zmiany platformy nawet na jakiegoś Pentiuma się nie obejdzie. Edytowane 1 Listopada 2014 przez Devil 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Devil prawde Ci powie ;) sprzedaj cepa i mobo - zmien na h81+g3420 wtedy mozna myslec o lepszej grafie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykuk19 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 No wlasnie tak przypuszczałem ale niestety to nie jest mój komputer . Ja oczywiscie wolalbym zmienic mobo pluc proc ale poki co kolega sie nie zgadza ale powiedzcie jedynym skutkiem słabego procka bedzie slabsza wydajnosc karty i pozniej przy zmienieniu procka czy mobo i procka karta rozwinie skrzydla ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GamalPL Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Wydajność karty zawsze jest taka sama nawet przy starym juz athlonie jak i i7 4970k. Różnica jest tylko w fpsach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...