Dawidt Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam, planuję zakup dysku do dekodera satelitarnego. Myślę, że dobrze żeby dysk był jedno talerzowy ze względu na mniejszy pobór prądu oraz cichszą pracę takich dysków. Co polecacie? Pozdrawiam dawidt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja bym brał hybryde do tego. Akurat pliki systemowe trafią na część SSD więc usprawni działanie i rozruch a reszta na 5400 talerzach. WD lub Seagate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidt Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź, ale myślę że dekoder satelitarny nie trzyma plików systemowych na hdd :) trzyma tam raczej nagrania materiałów z TV. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 WD RED / Green. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Dzięki za odpowiedź, ale myślę że dekoder satelitarny nie trzyma plików systemowych na hdd :) trzyma tam raczej nagrania materiałów z TV. :) To zależy jaki dekoder mistrzu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...