Logitro Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam! Mam pytanie o najbardziej optymalne sterowniki pod Geforca 8600m GS(staruszek :)) Zauważyłem że przy najnowszych sterownikach(340.52) podczas oglądania filmu bądź grania np w Lol'a przy najnowszych sterownikach owszem mam koło 60-80 fps ale co chwile zacina obraz i spadek nagle do 20 fps albo do 4 fps na 2-3 sec. Ustawianie stałej liczby klatek nic nie pomaga. Lapka mam ustawionego i skonfigurowanego na wydajność(łącznie z efektami wizualnymi itp itp). Zainstalowałem starsze sterowniki dokładnie: 331.82 z listopada 2013 i widzę ze fps mi spadły do 45-60 fps ale już nie zacina aczkolwiek na oko widać że te fps są trochę przekłamane. I tutaj właśnie chciałbym się dowiedzieć na dzień dzisiejszy jak ktoś wie np z doświadczenia jakie byłby by najbardziej optymalne sterowniki do Lapka na tą kartę które by dały jej najwięcej wydajności i stabilności. A pobierać wszystkie sterowniki od 2012 i testować trochę czasu mi zabierze a z względu na to że pracuje może być troszkę ciężko :) A ktoś już może miał z tym problem. Mówie na dzień dzisiejszy bo fora z 2012 albo początkiem 2013 roku za dużo nie pomagają bo wiadomo sterowników troszkę przybyło :)) Z góry dziękuje za pomoc oraz informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...