Davyy Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Wiem, że posidam zwykłą Intel HD, ale gdzie znjdę listę jakiś obsługiwanych gier, ewntualnie do jakiej karty graficznej ją porównać ? Sprawdzałem na stronach tupu systemrequirementslab.com ale tam wychodzi na to, że nawet nfs carbon, czy gta sa mi nie pujdą nawet na minimum [gram w obie na full ustawieniach] Istnieje jakaś strona gdzie sprawdzę co owej grafice ruszy ? dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 G3258 to CPU. Poszukaj sobie HD4600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davyy Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Wiem, że to cpu. Nie mam hd4600, tylko zwykłą hd i chodzi mi o to jakie gry na tym pójdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2014 Mea culpa rzuciłem okiem na i3 zamiast Pentium. Co pójdzie? Najkrócej - to co jest widoczne w gameplayach na YT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...