crackers Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Czy Antek z Hammer'em podejdzie pod SocketA ??? Bo qmpel ma Durnia 1,2 i chciałby sobie qpić coś lepszego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Jasne że nie (widziałeś wogóle Hammera?) on ma zupełnie inną konstrukcje (więcej nóżek :o )i na sA nie ma szans Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Pewnie że nie jak chce sobie kupić coś lepszego to niech kupi XP :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Z moich informacji wynika ze athlon xp w 13u to bedzie barton i bedzie mial zwiekszony rozmiar pamieci podrecznej do 512 kB i ze bedzie na SocketA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Więc jak w końcu: TAK czy NIE ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Nowe Athlony 0,13 mikrona spokojnie podchodzą pod Soc A tylko potrzebny jest nowy bios. A hammery to już inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Na bank TAK, bo AMD powiedzialo ze bedzie jeszcze wspierac socket A nowymi procesorami do konca 2003 r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Więc chyba jedyny problem, to może być z chipsetem... bo aktualizacja BIOSu wszystkiego chyba nie załatwi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Jestem ciekaw czy takiego Bartona na Abita KT7 raid upchnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Hammera na socket a nie upchniesz bo to chyba jest procek 64 bitowy (teraz większość to 32 bitowe), a bartona prawdopodobnie tak, jeśli płyta będzie obsługiwać takie mnożniki, no i pewnie będzie trzeba biosa zmienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Jestem ciekaw czy takiego Bartona na Abita KT7 raid upchnę. szczezre.. watpie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Cze , no ciekawe ,,czy taki athlonik poleci na tych starszych plytkach, sam mam MSI K7Turbo v3.0 i mam nadzieje ze wystarczy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Czy Antek z Hammer'em podejdzie pod SocketA ??? Bo qmpel ma Durnia 1,2 i chciałby sobie qpić coś lepszego... Hammer na SocketA? BUAHHHAHHAHA. Nie rozśmieszajcie mnie niby jak to chcecie zrobić. Najmocniejszy procek na SocketA jaki jest w planach to Athlon XP na jądrze BARTON. 512kB Cache L2 w technologii 0.13um Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Athlon XP - 0.13u - Barton - Socket A. A Hammery beda na innym gniezdzie. Jak nie mam racji i sie upieram przy złym to prosze mnie poprawic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Athlon XP - 0.13u - Barton - Socket A. A Hammery beda na innym gniezdzie. Jak nie mam racji i sie upieram przy złym to prosze mnie poprawic Jak narazie to XP w 0.13u jest tylko z 256kb i to nie jest rdzen Barton. Barton ma miec juz 512kb i to dopiero bedzie wymiatac (ciekawe czy zmienia podstawke). Co do kompatybilnosci ze starszymi plytami to bedzie dzialac tylko ze przy 2Ghz moze sie plyta spalic bo uklad podajacy napiecie na procka (nie pamietam fachowej nazwy) ma pewne ograniczenia (taki athlon bedzie pobierac 47A 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Falcon - maxymalnie pojdzie u ciebie xp1800. tak jest napisane na msi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Athlon XP - 0.13u - Barton - Socket A. A Hammery beda na innym gniezdzie. Jak nie mam racji i sie upieram przy złym to prosze mnie poprawic Jak narazie to XP w 0.13u jest tylko z 256kb i to nie jest rdzen Barton. Barton ma miec juz 512kb i to dopiero bedzie wymiatac (ciekawe czy zmienia podstawke). Co do kompatybilnosci ze starszymi plytami to bedzie dzialac tylko ze przy 2Ghz moze sie plyta spalic bo uklad podajacy napiecie na procka (nie pamietam fachowej nazwy) ma pewne ograniczenia (taki athlon bedzie pobierac 47A 8O ) No ale ja mu muwie o bartonach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Jak narazie to XP w 0.13u jest tylko z 256kb i to nie jest rdzen Barton. Barton ma miec juz 512kb i to dopiero bedzie wymiatac (ciekawe czy zmienia podstawke). Co do kompatybilnosci ze starszymi plytami to bedzie dzialac tylko ze przy 2Ghz moze sie plyta spalic bo uklad podajacy napiecie na procka (nie pamietam fachowej nazwy) ma pewne ograniczenia (taki athlon bedzie pobierac 47A 8O ) No ale ja mu muwie o bartonach.A to przeprawszam. Zwracam honor :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 (taki athlon bedzie pobierac 47A 8O ) eeeeeeeeeeee, nie pomyliles ty sie???? moze 4.7?????/ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 z tego co słyszałem to się nie pomylił :) zdziwiony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravenclaw Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Z tego co pisało na jakimś serwisie Athlony dopiero od 2500+ mają wspierać 47A:) Wiec powinny działać na naszych płytach:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Z tego co pisało na jakimś serwisie Athlony dopiero od 2500+ mają wspierać 47A:) Wiec powinny działać na naszych płytach:) "wspierać"? raczej ciągnąć... ;-) ludzie nie panikujcie. Policzcie sobie sobie ile to jest Wat (napięcie x natężenie) wszystko w normie - do rekordu Thuderbirda 1,4, czy Willamete 2,0 jeszcze trochę :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 Z tego co pisało na jakimś serwisie Athlony dopiero od 2500+ mają wspierać 47A:) Wiec powinny działać na naszych płytach:) "wspierać"? raczej ciągnąć... ;-) ludzie nie panikujcie. Policzcie sobie sobie ile to jest Wat (napięcie x natężenie) wszystko w normie - do rekordu Thuderbirda 1,4, czy Willamete 2,0 jeszcze trochę :-) Moze i w ilosci energi to jeszcze daleko ale jezeli by porownac amperarz to athlon 2GHz w 0.13u bedzie przewyzszal kazdy procesor :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...