Freta Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Na początku przyszłego roku Procek idzie do wymiany na jakiegoś intela (i5 lub i7). Chciałbym jednak już teraz zakupić ciche i wydajne chłodzenie powietrzne. Obudowa fractal design define r4. myślę, że jeżeli chodzi o cenę chłodzenia to tak do +-250zł. Moje propozycje: Be Quiet! Dark Rock 3 Thermalright HR-02 - Macho - Black White Thermalright HR-02 - Macho 120 Rev.A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Macho BW i tyle , szczególnie pod kątem wymiany na I5/I7 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freta Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 a coś takiego jeszcze znalazłem : Thermalright True Spirit 140 Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 To może najpierw wymień CPU i później zobaczysz ile miejsca zostanie Ci na pamięci RAM... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freta Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 a co ma cpu do ramu :D?? prockiem prawdopodobnie bedzie i7-4790K lub i7-5820K. na tą chwię skłaniam się ku temu pierwszemu;)5820K Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...