megas111 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam wszystkich ! Poszukuję laptopa , który będzie mi służył do obsługi AutoCAD, przegladania internetu , niekiedy jakiś film itp oraz sporadycznie gry ( FIFA , football manager ). Kwota która chce przeznaczyc to 2500 zł , jednakże jeżeli trafi się coś naprawdę interesującego mogę dołożyć maxymalnie do 3000. Moje typy to Lenovo z510 z i5 lub Lenovo z50-70 z i7 . Pytanie który z tych laptopów będzie lepsza opcja ? I czy polecicie mi coś bardziej wydajnego w tych granicach cenowych ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Z systemem czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megas111 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Nie gra roli, byleby nie Linux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 dopłata do systemu to około 300zł więc spora różnica. W takim razie z sys czy bez? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megas111 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 W takim razie niech będzie ze z systemem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 W tej cenie do gier Dell 7537 z i5ulv, 4GB RAM i z kartą GT750 DDR5. Niezłej jakości obudowa wykonana z aluminium, podświetlana klawiatura, dobry układ chłodzenia i 2 letnia gwarancja domowej naprawy u klienta. opcjonalnie Dell 3542 z i7ulv, 4GB RAM i kartą GF840. Lepsza jakosc wykonania niż w konkurencyjnych laptopach + 2 letnia gwarancja domowej naprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megas111 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Dzięki . Jeszcze pytanie dotyczące baterii , ponieważ codziennie spędzam trochę czasu w podróży ? Czyli Lenovo wymienione przeze mnie jest gorszym sprzętem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Gorszym, z510 słaba matryca, z50 słaba bateria. dell 7537 potrafi wyciągnąć do 6h na baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megas111 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Ok . No to chyba wszystko wiem . Dzięki bardzo za poradę , zastanowię się nad tym dellem do jutra i w razie wątpliwości będę pisał . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laptopy \ Netbooki Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Możesz sobie zobaczyć też alternatywy: z 17"Z710 z i3 FHD + Windows Z 15" natomiast powiększając budżet do 3k: ThinkPad E540 z i5 FHD Oba lapki mają przewagę ekranu FHD (zapewne się przyda do pracy z CAD)ThinkPad jest do tego biznesówką o bardzo dobrej jakości wykonania.Z710 ma dodatkowe bajery jak podświetlana klawiatura i dobre głośniki.W fifę etc spokojnie zagrasz. Edytowane 5 Listopada 2014 przez Laptopy \ Netbooki 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...