tsbs Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam Na wstępie proszę o wyrozumiałość, jestem totalnym laikiem w temacie Pc :-) Zamierzam kupić zestaw do gier, głównie. Budżet to 4500zl w przeliczeniu, ponieważ zakupy będę robił w angielskim sklepie internetowym Overclockers UK. Jeśli zajdzie potrzeba, bez problemu mogę dołożyć więcej pieniędzy, sprzęt ma być solidny :-) Przeglądając polecane zestawy na listopad, doszedłem do wniosku, że mój komputer powinien mieć, przynajmniej: - Procesor i7 4790k - Grafikę Gigabyte gtx 970 windforce OC - płytę główną Asrock z97 pro4 Potrzebuje porady odnośnie tego, jaki ram, HDD, ssd i obudowę kupić do tego zestawu, najlepiej w oparciu o asortyment Overclockers.co.uk Liczę na pomoc znawców tematu :-) Z góry dziękuję. Wysłane z Zetki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogiero Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Pomyślałbym mniej więcej o konfiguracji takiej jak ta http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__konfigurator/action__2/laptop__/data__eJyNUMsOgjAQ$Jc9E9OW7QP$wXD0YDw00AMBwVCIUeO$210kMV7ksJ3tzHQm6ROu41DP7QT7E!jCFpCB1qgIrDYJBK1KkYA5M9pK0o1UBKjREenc6v4$5wyabogVlcrErCO!9t$ZnFyF3lMwCo7LkcGunuWuJJ3oWEPF1GJ024o!ZXG!pDJAy89GP$myHUNMFP8REYcmxCZUj56NaHYyT8qt7Xx97Hzs74kW8HoDV3VQZg** 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...