uff...AR Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 powiedzmy ze mam do sprzedania sprzecik kupiony w listopadzie (na wszystko gwara) ga-7va axp2000+ 0.18 modem aquila gigabyte radeon 9000 64mb pamiec ddr 333 seitec 256 mb cooler arcticcostam maxtor 7200 60gb cd-rw liteon 48/12/48 fdd buda codeszajsa z zasiilka 300wat Hyundai V790 17", 0.26mm mysz+klawiatura logitechi jak myslicie za ile moglbym to puscic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 IMHO~2200 a poscic to to mozesz nawet za 3500 wystarczy znalesc lola Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 IMHO~2200 a poscic to to mozesz nawet za 3500 wystarczy znalesc loladokladnie, jak chcesz to puscic jakiemus specowi to najlepiej w czesciach a jak znajdziesz lol'a to bierz ile sie tylko da :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 łowisko lol'i allegro aaaa normal polecam drugich loli z wyborczej w dodatku komputer ogloszenia Skup części PC-ta --- wustarczy chwilke powisiec na telefonie i przystaja na twoja cene. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z_Man Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Allegro: [*] najpierw jako cały zestaw [*] i zarazem na częsci go i zobaczysz jak ci lepiej wyjdzie.... a nawiasem mówiąc () przykłądam się do wypowiedzi poprzedników, młodego LOL'a z kasiatymi starymi, powkręcasz co to nie Twój komputer i dziękuję.... Transferred all passed :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 bez przesady toz w sklepie jednym sprawdzlem ceny i mi wyszlo 2200 za wsio nowe :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 nie wiem, czy wiesz, ale w sklepie np. Radeon 9100 64MB 128bit Szafira kosztuje 380zł, a znalazłem lol'a na allegro któy chciałto pocisnąć za 460zł. Wogóle na allegro sprzedają urzwane części tak jakby były nowe :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...