Dż0ki Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2014 Szukam takiej oto baterii i nigdzie nie mogę znaleźć: http://samsungomania.pl/test-extended-battery-kit-2000-mah-dla-galaxy-s-ii.html Jeszcze parę miesięcy temu było jej pełno na allegro i np. w morele.net. W chwili obecnej nie mogę namierzyć nowego, nieużywanego zestawu. Może ktoś z Was wie gdzie dostanę to cudeńko? Moja obecna bateria, która trzyma max 8h doprowadza mnie już do szaleństwa :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Z tego co mi wiadomo ostatnie "rzuty" tej baterii były w media markcie, możesz tam spróbować poszukać. Osobiście mogę Ci polecić baterie bluestara za jakieś 11 złoty z allegro, koszt symboliczny a trzymała mi lepiej niż oryginalna która nie była mocno szczochrana (ogólnie dobijała spokojnie do 3.5h na wyświetlaczu przy graniu czy przeglądaniu internetu na wykładzie) :) Ogólnie bateria była polecana na forach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...