Pinki Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dzis przyszla do mnie paczka z Microsoft IntelliMouse Optical i mam dziwny problemik :lol: Myszka oczywiscie extra, ta precyzja 8) Poradzilem sobie jakos z podkladka... czarny drewniany lakierowany blat biurka to nie to co optyki lubia najbardziej :lol: wiec na szmacianke przykleilem kawalek ciemnej "sliskiej" tkanini i jest extra. Moze macie jakies lepsze pomysly na podkladki :lol: Teraz powazny problem :arrow: Na dawnej myszce kulkowej podczas grania jak i w windows podnosilem ja minimalnie ( kuleczka nadal dotykala blatu biurka ) zeby troche przesunac 8O Tez tak robicie :?: :lol: Na optyku gdy podniose myszke trace w pewnym stopniu kontrole nad kursorem i mozna zapomniec o graniu :roll: Myslalem ze bedzie extra a tu taki zonk :x Tez tak mieliscie :?: Jak sie z tym radzic, to minie z czasem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Dzis przyszla do mnie paczka z Microsoft IntelliMouse Optical i mam dziwny problemik :lol: Myszka oczywiscie extra, ta precyzja 8) Poradzilem sobie jakos z podkladka... czarny drewniany lakierowany blat biurka to nie to co optyki lubia najbardziej :lol: wiec na szmacianke przykleilem kawalek ciemnej "sliskiej" tkanini i jest extra. Moze macie jakies lepsze pomysly na podkladki :lol: Teraz powazny problem :arrow: Na dawnej myszce kulkowej podczas grania jak i w windows podnosilem ja minimalnie ( kuleczka nadal dotykala blatu biurka ) zeby troche przesunac 8O Tez tak robicie :?: :lol: Na optyku gdy podniose myszke trace w pewnym stopniu kontrole nad kursorem i mozna zapomniec o graniu :roll: Myslalem ze bedzie extra a tu taki zonk :x Tez tak mieliscie :?: Jak sie z tym radzic, to minie z czasem :?: heheh nie ja nie podnosze myszki hehehe w sumie śmieszny mnie to troche a co do podkładki to jakąś fajnie oszlifowaną blache aluminiowa może i bedzie wyglądała tak jak ta od TT heheh powiedz jak sie mysza sprawuje bo mam ją zamiar kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Jedyny sposob to oduczyc sie tego nawyku. Optyk musi miec kontak z powierzchnia zeby dzialac wiec innej rady nie ma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Zlego slowa na ta myszke nie moge powiedziec, roszam nia teraz szybko po calym ekranie i sie nie gubi :) Tylko to podnoszenie :D Pytalem teraz kilka osob i tez tak mialy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...