Dawid afg Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Witam. Mam problem ze starą wersją firefoxa 28.0 Kilka miesięcy temu miał miejsce format, gdzie założyłem 1 konto administratora. Nie dawno założyłem drugie, zwykłe, dla członka rodziny. Problem jest taki, że... firefox na nim, nie zapamiętuje ustawień. Usilnie, na chama, chce się zaktualizować. Nie ważne, że w ustawieniach wyłączę aktualizowanie wszystkiego co się rusza, on i tak tego nie zapamiętuje. Problem nie ustępuje także po ustawieniu praw administratora. Zgłupiałem, po prostu zgłupiałem i nie wiem co jest nie tak. Jakieś rady/pomysły? System Windows 7 HomePremium, oryginalny + avast. Uprzedzając pytanie: Pozostaję na tej wersji, bo jest mi tak wygodniej, odpowiada mi interfejs, czego nie mogę powiedzieć o nowym wynalazku, którego nie można w pełni spersonalizować bez kombinowania i grzebania w plikach. Edytowane 9 Listopada 2014 przez Dawid afg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 W about:config ustaw następująco: app.update.auto - false app.update.enabled - false app.update.silent - false Uprzedzając pytanie: Pozostaję na tej wersji, bo jest mi tak wygodniej, odpowiada mi interfejs, czego nie mogę powiedzieć o nowym wynalazku, którego nie można w pełni spersonalizować bez kombinowania i grzebania w plikach. Serdecznie polecam Pale Moona w takim razie - aktualizowany na bieżąco fork Firefoxa, który zachował stary interfejs. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid afg Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2014 Dziękuję za odpowiedź. Niestety, o ile na moim koncie wszystkie wspomniane ustawienia mają wartości false, o tyle tam, są na true i po wyłączeniu przeglądarki, wracają do poprzedniej wartości true. Przetestuję za jakiś czas wspomnianego Pale Moona. Dzięki : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...