Orgiusz Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Wygląda na to że Blizz wziął się do roboty. Pamiętacie newsa o anulowanym projekcie Titan? Ja też nie. ;] No ale po nabijaniu kieszeni WoWem robią strzelankę sieciową. Tak - Blizzard i FPS. 6 vs 6 ichniejsza wersja Team Fortress 2. Źródło - http://www.theverge.com/2014/11/7/7174985/breaking-blizzard-reveals-overwatch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Gdyby to nie było od blizza to nikt by nie grał. :-P 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 nie wiem co mam powiedzieć na ten temat.... czy blizz zdurniał już kompletnie ? dla mnie to dobrze nie wygląda. kolejna kaszan po hearthstonie. spróbować na pewno spróbuję ale wątpię żeby mnie to przekonało ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Znając talent blizzarda do robienia silników gier, to będzie max 2 rdzenie wykorzystywać i chodzić jak kupa. Sam koncept, gdyby nie blizzard, nikt by nie usłyszał o tej grze. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 a ja powiem tak... poczekajmy może okazać się fajne nie jestem fanboyem... ale jak pierwszy raz zobaczyłem CS też miałem takie wrażenie że będzie to gra na lata :) a co do Over.... hmmm pogramy zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 nie wiem co mam powiedzieć na ten temat.... czy blizz zdurniał już kompletnie ? dla mnie to dobrze nie wygląda. kolejna kaszan po hearthstonie. spróbować na pewno spróbuję ale wątpię żeby mnie to przekonało ... Karcianki zaczynały być popularne na pc, DoC itp. to blizz wydało swojego HS, moby przynosiły dużo zysku to wydadzą HotS, TF2 super popularny jako sieciowy fpp to wydają overwatcha. Szkoda, że już nawet nie próbują wymyślać czegoś oryginalnego. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 ath masz racje ale nie możesz powiedzieć że w sumie MOBA wywodzi się od nich jako mod nie zależny ale jednak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Jako mod ich gry ale nie od nich a to znacząca różnica. ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Overwatch, czyli to co pozostalo po Titanie. Mialo byc nowe, blizzardowskie MMO(FPS), a zostalo tylko to, co w Titanie mialo byc mini-gierka. Z racji tego, ze to gra Blizzarda, to bedzie popularna. Jeszcze jak bedzie f2p, to okaze sie, ze Blizzard ma kolejna kure znoszaca zlote jajka. Bo wiadomo, ze gold must flow. Szkoda, ze Blizzard przestal byc kreatywny. Od lat widac tylko powielanie tych samych sprawdzonych schematow (Stacraft II, choc tu akurat dobrze, bo takich typowych rtsow w starym stylu jest bardzo malo), albo czerpanie garsciami tego, co w innych popularnych grach i dokladanie troche od siebie (Hearthstone, Heroes of the Storm). Overwatch? Hmm, Team Fortress 2. Gra moze okazac sie calkiem fajna, moze byc bardzo popularna i z pewnoscia Blizzard sporo zlota na niej zyska. Dlaczego? Bo Blizzard. To tez jakas odskocznia od tych wszystkich CoDow, Battlefieldow i innych takich. Poza tym wiecie, Blizzard. PG-13? Czy moze zejda jeszcze nizej, az do G? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Robią to co inni już dawno mają. I żeby nie kopiować 1:1 to wszystko upraszczają maksymalnie. Hearthstone ? W porównaniu do WoW:TCG i Magica to to jest na prawdę słaba gra, bardziej uprościć się jej chyba nie da. Heroes of the strom ? jedyny plus do universum. Mechanicznie to juz lol jest lepszy (chociaż jestem jego hate'rem). Do doty to to nie ma co startować. W wowie już od dawna proces podkładania pod ryj jest praktykowany - gdzie te czasy gdzie trzeba było walczyć pod wejściem do dungeona ! Edytowane 9 Listopada 2014 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodzik1981 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 bielski... widocznie rynek tak wymaga, kasa zawsze musi się zgadzać, popatrz na trudnego Dark Soul ciężki jak szlak i przez to trafił tylko do mniejszej ilości odbiorców :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Wyjdzie w 2017 i będzie wtedy już "starą grą" na przestarzałym silniku. Po całym hype zmęczył mnie już Blizzard, generalnie ze wszystkim związanym z podejściem "released when it's ready". W teorii wydaje się to świetnym podejściem, ale w praktyce mam dość fajnych tytułów żeby wypełnić czas i nie oglądać się na to że może kiedyś to w końcu wyjdzie. Warlords Of Drenor znów będzie rok gnić na ostatnim tierze raidów jak dwa rozszerzenia przed nim. Heroes of the Storm nadal nie ma podanej daty oficjalnego otwarcia i znając życie najwcześniej będzie to październik/listopad 2015 :lol: . Na Hearthstone byłem kosmicznie napalony, grałem aż iskry leciały w betę i liczyłem że zgodnie z zapowiedzią w przeciągu pół roku będę mógł sobie spokojnie grać na tablecie z androidem, do czego ta gra jest wręcz stworzona. Jeszcze 2-3 miesiące temu byłem nawet trochę napalony i czekałem. Teraz mnie to wali po całości, mogą sobie nawet na amigę wydawać, mnie już to zwyczajnie zwisa... zbyt wiele czasu minęło. No i właśnie tak samo będzie jak przypuszczam z Overwatch - wielka zapowiedź i... gra która wyjdzie za 2 lata jak już nikt nie będzie specjalnie zwracać uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilenka Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Trochę bumpne temat, ale jeśli ktoś wybiera się do Pragi na turnieje blizzarda to będzie można pograć w Overwatch na demo kompach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilenka Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Wygląda też na to, że wkrótce wystartują beta testy, więc szykujcie się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeKoX Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Uszanowanko!Overwatch niezmiernie mnie zainteresowało dlatego prowadzę kanał na YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCu0IVIZL69xC-G172JB9QjgZnajdziecie wiele ciekawych informacji, kolejne są w przygotowaniu.Również zapraszam do polubienia strony na Facebooku.https://www.facebook.com/TeKo-752821434840698/I na koniec najważniejsze. We wtorek rozpoczynają się beta testy Overwatch. Tego dnia serdecznie zapraszam Was na mój Stream.http://twitch.tv/tekoxBędziemy testować grę i dobrze się przy tym bawić! :)Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Zdajesz sobie sprawe z tego ze to sa zamkniete testy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Dostał sie ktos do closed bety? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 No dobra ja sie wczoraj dostałem. Gra wypas, chodzi plynnie. Duzo miodu plynie z rozgrywki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 wrrr:D Zazdroszczę:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Overwatch 60 lub 40 eurasów ?! Cała chęć i hajp mi przeszły. Edytowane 6 Listopada 2015 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HarDy_ Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 Cena standardowa dla gier blizza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2015 A co liczyłeś, że będzie za darmo? Znając i widząc chociażby rozwój HoTS to w Overwatch też pewnie będzie pełno różnych i nowych scenariuszy rozgrywki, nowe postacie i ogólnie gra się będzie rozwijać. Ja jestem ciekaw jak to będzie działać na konsolach, bo grać taką "Tracer" i robić te jej teleporty na padzie to chyba trzeba bedzie mieć 3 ręce ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Wymog wylozenia 40$ za gre powinien znacząco ograniczyc ilosc cheatow ktorych zawsze w grach FPP jest pelno, zwlaszcza ze Blizz oglosil wsparcie dla e-sportu w OW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Tia..... każda gra Blizza jak narazie pełna jest botów/hubów/multikont....nie sądzę żeby z OW było inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Ktoś się załapał na drugie beta testy? Ja naturalnie nie :( http://eu.battle.net/forums/en/overwatch/topic/17610431272 Dużo nowości. Edytowane 9 Lutego 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 Wiadomo coś o beta testach na konsole?? {re-ordery to można już od miesięcy zamawiać, ale jak to działa na konsoli to dalej nie wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 Czy ktoś pożyczy na kilka dni konto blizz z Overwatch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Czy ktoś zamiawiał pre-ordera i ma na zbyciu lub będzie miał, ten dodatkowy kod na wcześniejszą open bete 3 i 4 maja ? Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Dziwne że nikt nic nie pisał o tym że jest otwarta open beta. Chyba nawet się skuszę na to [; 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Gra się przyjemnie widać, że to gra blizarda. Świetne animacje, rozgrywka wciąga, dużo map, chyba 16. Mecze zawsze różnią się od siebie. Szkoda że cena wysoka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...