Skocz do zawartości
n4p

Win98se i nForce

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dzis wywaliłem kupe szmalu na epoxa 8RDA, athlonka 1700+, wentyl i obudowe, brakuje tylko ddrków (dysk zostawiam stary i cdrom).

Obawiam się że stery nForce 2 będą z winshitem źle współpracować.

WinXP niemoge zainstalować, ponieważ wywala mi błąd ze dysk uszkodzony (hdd).

Ps. moj stary kiedys wylaczyl prad w chacie - komp byl wlaczony (stary komp - c600, 256 sdram no name, rivka tnt2 32mb). JEB , komp nie chcial sie uruchomic ("błąd ochrony sytemu windows"..). Awanturka na caly blok , ze starym sie prawie pobilem bo kompa zjebal itd itp - hardcoreowy dzien :roll: . Jakims cudem zrobilem formata, ciach pozniej niewykrywalo flopki (czyt. niemogelem osa zainstalowac). Kumpel starszej zainstalowal mi WIN ME u siebie - i tak dalej niewykrywalo aczkolwiek pozniej wykrylo .. ROTFL :lol:

Dobra walnalem formata, win 98 se chodzi - po staremu OK wszystkko dziala... Rotfl....

Niemoge zainstalowa wlasnie XP, podczas instalki wywala mi ten komunikat ze dysk uszkodzony.. blah blah.. jakim cudem skoro win98 zapieprza az milo......

Ps2. Sora jak cos lamersko walnąłem , ale to 1 mój post na tym forum.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi