n4p Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Witam Dzis wywaliłem kupe szmalu na epoxa 8RDA, athlonka 1700+, wentyl i obudowe, brakuje tylko ddrków (dysk zostawiam stary i cdrom). Obawiam się że stery nForce 2 będą z winshitem źle współpracować. WinXP niemoge zainstalować, ponieważ wywala mi błąd ze dysk uszkodzony (hdd). Ps. moj stary kiedys wylaczyl prad w chacie - komp byl wlaczony (stary komp - c600, 256 sdram no name, rivka tnt2 32mb). JEB , komp nie chcial sie uruchomic ("błąd ochrony sytemu windows"..). Awanturka na caly blok , ze starym sie prawie pobilem bo kompa zjebal itd itp - hardcoreowy dzien :roll: . Jakims cudem zrobilem formata, ciach pozniej niewykrywalo flopki (czyt. niemogelem osa zainstalowac). Kumpel starszej zainstalowal mi WIN ME u siebie - i tak dalej niewykrywalo aczkolwiek pozniej wykrylo .. ROTFL :lol: Dobra walnalem formata, win 98 se chodzi - po staremu OK wszystkko dziala... Rotfl.... Niemoge zainstalowa wlasnie XP, podczas instalki wywala mi ten komunikat ze dysk uszkodzony.. blah blah.. jakim cudem skoro win98 zapieprza az milo...... Ps2. Sora jak cos lamersko walnąłem , ale to 1 mój post na tym forum. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Bo XP jest "mądrzejszy" od Win98... Bo instalka XP zajmuje 5 razy więcej miejsca od instalki Win98... (bad sectory mogą znajdować się na dysku w miejscu, w którym 98 się nie instaluje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n4p Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 ok thx.. A moze niech wypowie sie ktos kto ma płytę epoxa 8RDA. Są jakieś poważne problemy itd itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n4p Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 dobra... juz miu niepotrzebna wasza pomoc!! ;P wszycho smiga.. alee... sie nawku**ialem ostro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...