galaxy_938 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Co to jest za sterownik :4.14.10 dobry on jest czy zrypany???? Chciałem lepszy ale z kąd ściagnąć najlepsze ? 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 www.nvidia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Najwydajniejsze stery do tej karty są to 30.82. Znajdziesz je na stronce nvidii w dziale archiwum przy najnowszych sterownikach. :idea: Zapuść sobie jeszcze opcję szukaj na tym forum, ja tak zrobiłem i dowiedziałem się mnustwo przydatnych rzeczy o tej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 zgadzam sie z przedmowcami :) (ale post :lol:) mialem 2mx400 i 2ti i dle tego ukladu najlepsza wydajnosc i kompatybilnosc daje 30.82, poza tym nie dawono pisalem male "co nie co" na temat tych sterow z grafa 2mx, wiec jak poszukasz to znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 To ja zapytam jakie są najlepsze, wydajniejsze stery do mojej karty, bo na razie używam 28.xx od producenta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja jade na omegach 43.45, wczesniej mialem 40.72 i 41.09. najlepiej mi chodze te omegi, po za tym nic nowszego nie probowalem, ani od Omegi ani od NV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...