ModdingKing Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Idea : Zmieścić wszystko na małej powierzchni Desk : 800x500 cm Dzięki sponsorom oraz pomocy żony powstaje ten desk. Ogólnie założenie takie by zmieścić all w 800x500x10 cm a resztę będziecie widzieć po zdjęciach Inside : - ASUS Maximus Formula VI (Z87) - ASUS POSEIDON-GTX780-P-3GD5 Full cover Asus Maximus Formula VI + CPU 1x 3x120mm Radiators Black fittings for tubing, acrylic Pump with tank other components Coolermaster V1000 Coolermaster JetFlo red today finish a waiting next part and carbon plate :) red & black Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2014 Porzuciłeś poprzedni projekt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Porzuciłeś poprzedni projekt? nie czekam na kilka rzeczy :( a idą z USA wiec chwile to potrwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 A widzę tu tą samą płytę i grafikę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 mały up teraz robię miejsce na dyski będą one po niżej złącz SATA na czerwonych podstawkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 MDf i drewno oklejone carbonową folią (widać że coś zostało pod folią) nie przemawia do mnie. No ale trzeba poczekać na efekt końcowy 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 hmm small finish :D zdjęcia wieczorne Tnx all sponsorship Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Również podejrzewałem, że tylko w nocy można na to patrzeć, bo wtedy nie widać tego, o czym mówił HeatheN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Za takie coś sponsorzy dają te podzespoły za friko? oO? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Mam byc szczaery czy brutalnie szczery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja proszę więcej fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak lekko na odczepne robione? Miejsce pod szybę/plexi chyba ciosane siekierką, a za niechlujstwo przyklejenia foli pewnie nie jeden post z komentarzem będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub3711 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Mi się podoba. Gratulację dla wykonawcy projektu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Jak sie na takie cos zdobywa sponsorow. Bo jak bede robil wersje druga radiatora to tam dopiero jest co sponsorowac, bo projekt unikalny. Dzialaj Edytowane 5 Stycznia 2015 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jak sie na takie cos zdobywa sponsorow. Bo jak bede robil wersje druga radiatora to tam dopiero jest co sponsorowac, bo projekt unikalny. Dzialaj Napisz do sponsorów z pokazaniem swojego wcześniejszego projektu, jeśli powiedzą Ci, żebyś spadał na drzewo, to znaczy, że trzeba jęzorem wciskać się im w tyłek, co w tej branży chyba jest codziennością, w takim przypadku, ja bym odpuścił. ; ] Uważam, że Twój projekt zasługuje na sponsoring tak hmmm mniej więcej, hmmm tysiąc razy bardziej. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 za Maximus formule to nawet z jezyczkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 ModdingKing, czy Ty to Thorn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 A historia nazw wyświetlanych jest dla ciebie niedostępna w profilu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 I co ja widze po poł roku? I to jest wszystko ? Szefie, taki sponsoring mega wypas i po prostu sprzet na sklejce ?Ze tak sie wyraze niecenzuralnie, żenua. Bezu urazy, modzik fajny i ładny ale kompletnie brak pomyslu i polotu w tym. 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2015 Jak zwykle pierdyriald zdjęć niczego. Komiks zamiast konkretnego workloga z treścią. Niestety coraz częściej jak odwiedzam czy to galerię WC czy dział modyfikacji widzę taką smutną tendencję do nawrzucania zdjęć nie pokazujących nic oprócz dziesięciu ujęć złączki, karty graficznej, kabelka, wentylatorka etc. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tojaniety Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Jak dla mnie żenada,taki sponsoring ,a wykonanie tandeta-myśle o tych nierównościach pod okleiną,zresztą oklejenie z kawałków na zakładkę,niepasujące wzorem?Coś takiego pokazać bym się wstydził.Zero zdjęć za dnia ,bo wstyd to pokazać.MDF,okleina+narożniki drewniane? Stabilny konstrukcja,ciekawe czy już się rozpadła... Jak już chciałeś na mdf +drewno oprzeć konstrukcję,to do stolarza po rady trzeba było się udać! Na plus -Oświetlenie?Pomysł? Nie wiem,Przepraszam ale nie wiemco napisać,że ogólnie może być? Może być. Chyba że to pierwszy mod,to gratulacje. Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Tojaniety 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2015 Tak jak mówicie to było do niczego dlatego od dłuższego czasu zajmuję się nowym projektem który wielu zdaniem stoi na poziomie. Przepraszam za brak zdjęć za dnia i w ogóle za to co tu powstało, ale myślę, że to co powstaje będzie się wam podobać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...