Duke2_BR Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Witam szanownych użytkowników tego forum. Dzisiaj kupilem sobie plyte glowna Epoxa 8RDA z Athlonem 2.0 Ghz, i wszystko dzialalo pieknie az do momentu gdy wloczylem 3Dmarca i zobaczylem marne 7,500 punktów z karta gf 4 ti 4200 leadteka (podkrecona) i 512 ramu DDR KINGSTON w dwoch kosciach po 256 ramu... Na tym sie nie konczy, gdy postanowilem podkrecic procesor to jak zmienilem z 133 na 166 to pokazuje mi ze mam 1250 mhz... i niechce przejsc do wgrywania windowsa wyswietlajac jakis blond.. dopiero jak przywroce poprzednie ustawienia to spowrotem jest ok, procek wraca na 2000 mhz i wgrywa sie windows... POMOCY!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 a pamieci ustawiłes na 100%?? 7500 w 3d01 to faktycznie dno sprawdz czy moze w opcjach nie masz włączonych aa lub ainzo?? jaki masz dokładnie procesor-podaj dokładne oznaczenie bo moze przy zmianie z 133 na 166 trzeba podniesc troszke napiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=26241 BOSHE :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duke2_BR Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 oto chodzi ze niewiem jaki to jest dokladnie procek bo niezwrocilem uwagi... ogolnie wogle pierwszy raz widze bios epoxa i mam problem z obsluga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 bios epoxa jak kazdy inny opcje maja dokladnie ta sama nazwe a jesli inna patrz instrukcja. Co do twojego proca to czy to jest 2000+ czy jak napisales 2.0 ghz czyli 2400+??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallout Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 duke`a proc to 2000+ no i trroche sprawa wygląda nieciekawie... A co do tego jaka to seria to żadnej nie wybierał tylko ze sklepu od razu kupił... o ile dobrze wiem to na czy tam pod rdzeniem jest nazwa serii prawda?? PS. Bardziej mnie niepokoi jego wynik w 3d marku.. cos z tym trzenba zrobic... wiem ze agp x4 (nawet x8) ma włączone no ale co moze bnyc przyczyną tak niskiej wydajnosci??Nie wiem moze wy cos poradzicie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...