mateoJazz Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam. Naszła mnie chęć wymiany wysłużonego GTX 680. Mam dylemat bo używkę Ti można dostać w cenie nowego GTX 970. Karta ma być do grania w 1080p na full detalu. Fajnie jakby się wypowiedział ktoś kto miał obie karty. Jak wypada GTX 780Ti po OC ? Jedni piszą, że biednie się podkręca inni robią 1300 MHz. Karta będzie chłodzona cieczą. Komp: i5 2500k, 8gb RAM, asus p8z68-v PRO, custom LC Z góry dzięki za wskazówki. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Ja bym brał na Twoim miejscu 970, w przyszłości będziesz mógł dokupić drugą łatwiej do SLI. Zresztą za kartą przemawia mniejszy pobór papu, dodatkowo nie grzeje się tak, a w recenzjach niektóre egzemplarze kręcą się jak szalone. To loteria, wiem że nie mam ani jednej ani drugiej, ale rozważałem zakup R9 290X ale będę brał 970, ale to w styczniu :) to z moich obserwacji które robiłem pod siebie ;) Aha i zapomniałem dodać do 970 pasują stare używane bloki z 670, do referencyjnych modeli od nv czyli Pality, Gainwardy. Edytowane 11 Listopada 2014 przez M1siek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) No i w dzisiejszych czasach 4GB pamięci na karcie się przydaje jednak w grach. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...