Shakti Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Witam W oczekiwaniu na nowy zasilacz do mojego nowego kompa (Corsair VS450 pojechał na naprawę gwarancyjna bo okazało się że nie działał), podłączyłem go na zasilaczu ze starego komputera (Modecom Feel III 500W). Wszystko było w porządku dopóki nie podpoiłem nowego zasilacza. Obraz znika na chwilę gdy komputer pracuję pod obciążeniem. Proszę o pomoc. Poniżej moja konfiguracja. Intel Core i5-4590 BOX MSI H97M-G43 2x 4GB Crucial 1600 MHz CL8 Gigabyte 500gb Grafika zintegrowana Corsair VS450 Edit: Sprawdziłem napięcia pod obciążeniem (gra komputerowa ok. 20kl/s i rozpakowywanie pliku winrar jednocześnie) i napięcia wyszły w normie. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Shakti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meat Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Masz podkręconą kartę graficzną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...