engus Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 No właśnie: zastanawiam się nad LG F900P oraz SAMSUNG 957MB. Czy ten samsung ma rzeczywiście płaski kineskop? Monitor ma służyć do codziennego użytku, trochę grafiki, net, film, czasem gra. Będzie chodził 8-10 godzin dziennie. Co będzie lepsze? Proszę o za i przeciw obu modeli. A może jakaś inna alternatywa do 1350pln? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 hmm.. nie wiem jak te nowe flatrony bo z nimi mam malo doczynienia ale te stare do najbardziej bezawaryjnych nie nalezaly osobiscie z tych dwoch modeli stawialbym raczej na samsunga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja też niemiałęm stycznosci z flatronem 19" ale za to miałem stycznośc ze 17" i jest poprostu zajebista (ihmo) więc polecam LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Ja też niemiałęm stycznosci z flatronem 19" ale za to miałem stycznośc ze 17" i jest poprostu zajebista (ihmo) więc polecam LG nie no jesli chodzi o obraz to naprawde LG z samsungiem jest bezkonkurencyjny ale tak jak mowie nie wiem jaktam z awaryjnoscia a zreszta jak bedziesz mial trafic na bubla to czy na tego czy na tego to i tak trafisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...