Kamillo20000 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam was drodzy użytkownicy, jestem w posiadaniu ów laptopa od 2dni i chcąc przetestować go kupiłem GTA 4 które moim zdaniem powinno bez problemu pojsc na nim i tu okazal się problem ;d gra się odpala ale na minimanlnych wymaganiach i do tego jeszcze ekran wczytywania nie znika. tutaj pare screenow Proszę o podpowiedzi co z tym zrobić ;x Z góry bardzo dziekuje. pozdrawiam zółtodziób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Gra uruchamia Ci się na Integrze. Spróbuj wymusić działanie na GTX. Oprócz tego zastosuj FIX na odblokowanie VRAM w tej grze. Więcej info w google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo20000 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Gra uruchamia Ci się na Integrze. Spróbuj wymusić działanie na GTX. Oprócz tego zastosuj FIX na odblokowanie VRAM w tej grze. Więcej info w google. ok udalo mi sie ;d musialem zrobic takie cos dodaj plik commandline. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...