janus Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 Mam taki male pytanko. Niedawno padl mi dysk i dostalem jako zasteczy 20 GB maxtor i jest jeden problem miejsce mi sie konczy wiec chcialem nagrac kilka filmikow rzeby mi sie miejsce zwolnilo, ale mam pewnien problem nie wiem co sie dzieje bo nero nie nagrywa mi plyty tzn zaczyna niby nagrywac ale stoi w miejscu i lipa. Plyta jednak nie jest nagrana wiec nie wiem moze z nagrywarka cos mi sie stało. A moze to wina zawalonego windowsa reinstalowalem nerona kilka razy i ciagle to samo. Mam pytanie jak moge spawdzic bez zmiany windowsa czy czasem mi nagrywarka sie skopala. Jest jakis program?? Z gory dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 przeinstaluj IDE driver jesli takowy posiadasz jesli nie to niestety reinstall windy recommended Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...