Kaloryfer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 Daje tu ten topic zebyscie sie mogli pochwaic swoimi wynikami w Helicopter i w Icy Tower, te dwie gry sa bardzo wciagajace i jestem ciekawey czy tweakowe towarzystwo poczuje te kocie ruchy :twisted: . Helicopter http://www.helicopter.host.sk/ tu jest helikopter sterowanie myszka, naciskasz zeby leciec wyzej. Icy Tower http://www.freelunchdesign.com/ tu sciagniecie Icy Tower. Na chacie gra spotkala sie juz z pewnym entuzjazmem. Potem pochwale wam sie moimi wynikami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 A może www.siski.ru O to jest giera :lol: :lol: :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 23 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2002 w helikopterze uleciałem 570 a ta druga dopiero sciagam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 24 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2002 No wiec moj rekord w Helikopterze to 2014, duzo calkiem z uwagi na to ze na stronie tego goscia jest napisane ze jego wynik to troche mniej jak 2k., ale nie bojcie sie gralem w ta gierke maniakalnie przez trzy dni, mialem strone caly czas w tle i jak mialem tylko chwile to dawaj i lecialem sobie. A w Icy Tower mam wynik 26463 pkt mialem 126 pietrowego kombosa ale wtedy skonczylem na wczesnym pietrze, a najwyzsze pietro to 424. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 jednak wole comanche 4 :) www.comanche4.any.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 A może www.siski.ru O to jest giera :lol: :lol: :lol: 8) JEEEEEEEEAAAAAAAAAAA TO JEST GIERKA SUPER ONA JEST CZAD!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No wiec moj rekord w Helikopterze to 2014, duzo calkiem z uwagi na to ze na stronie tego goscia jest napisane ze jego wynik to troche mniej jak 2k., ale nie bojcie sie gralem w ta gierke maniakalnie przez trzy dni, mialem strone caly czas w tle i jak mialem tylko chwile to dawaj i lecialem sobie. A w Icy Tower mam wynik 26463 pkt mialem 126 pietrowego kombosa ale wtedy skonczylem na wczesnym pietrze, a najwyzsze pietro to 424. Ja mam tylko 6297 :? :roll: :? :roll: :? :roll: :? :roll: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No wiec moj rekord w Helikopterze to 2014, duzo calkiem z uwagi na to ze na stronie tego goscia jest napisane ze jego wynik to troche mniej jak 2k., ale nie bojcie sie gralem w ta gierke maniakalnie przez trzy dni, mialem strone caly czas w tle i jak mialem tylko chwile to dawaj i lecialem sobie. A w Icy Tower mam wynik 26463 pkt mialem 126 pietrowego kombosa ale wtedy skonczylem na wczesnym pietrze, a najwyzsze pietro to 424. Ja mam tylko 6297 :? :roll: :? :roll: :? :roll: :? :roll: :? LOL 8O , dzieki za wygrzebanie tego posta :>, troche stary ale jest. Narazie troche slabo z twojej strony ale i tak nie jest xle, a ja mam nowy rekord :36tys., heh, tak wogule to znalazlem ciekawa strone o Icy Tower ostatnio www.icy-tower.tk , tam mozna wysylac swoje wyniki, heh narazie jest tam tylko moj stary wynik, ale juz wyslalem nowy wiec bez obaw :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...