Skocz do zawartości
Kaloryfer

Gierki

Rekomendowane odpowiedzi

Daje tu ten topic zebyscie sie mogli pochwaic swoimi wynikami w Helicopter i w Icy Tower, te dwie gry sa bardzo wciagajace i jestem ciekawey czy tweakowe towarzystwo poczuje te kocie ruchy :twisted: .

Helicopter

http://www.helicopter.host.sk/ tu jest helikopter sterowanie myszka, naciskasz zeby leciec wyzej.

Icy Tower

http://www.freelunchdesign.com/ tu sciagniecie Icy Tower.

Na chacie gra spotkala sie juz z pewnym entuzjazmem.

Potem pochwale wam sie moimi wynikami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec moj rekord w Helikopterze to 2014, duzo calkiem z uwagi na to ze na stronie tego goscia jest napisane ze jego wynik to troche mniej jak 2k., ale nie bojcie sie gralem w ta gierke maniakalnie przez trzy dni, mialem strone caly czas w tle i jak mialem tylko chwile to dawaj i lecialem sobie.

A w Icy Tower mam wynik 26463 pkt mialem 126 pietrowego kombosa ale wtedy skonczylem na wczesnym pietrze, a najwyzsze pietro to 424.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec moj rekord w Helikopterze to 2014, duzo calkiem z uwagi na to ze na stronie tego goscia jest napisane ze jego wynik  to troche mniej jak 2k., ale nie bojcie sie gralem w ta gierke maniakalnie przez trzy dni, mialem strone caly czas w tle i jak mialem tylko chwile to dawaj i lecialem sobie.

A w Icy Tower mam wynik 26463 pkt mialem 126 pietrowego kombosa ale wtedy skonczylem na wczesnym pietrze, a najwyzsze pietro to 424.

Ja mam tylko 6297 :? :roll: :? :roll: :? :roll: :? :roll: :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wiec moj rekord w Helikopterze to 2014, duzo calkiem z uwagi na to ze na stronie tego goscia jest napisane ze jego wynik  to troche mniej jak 2k., ale nie bojcie sie gralem w ta gierke maniakalnie przez trzy dni, mialem strone caly czas w tle i jak mialem tylko chwile to dawaj i lecialem sobie.

Ja mam tylko 6297 :? :roll: :? :roll: :? :roll: :? :roll: :?

LOL 8O , dzieki za wygrzebanie tego posta :>, troche stary ale jest. Narazie troche slabo z twojej strony ale i tak nie jest xle, a ja mam nowy rekord :36tys., heh, tak wogule to znalazlem ciekawa strone o Icy Tower ostatnio www.icy-tower.tk , tam mozna wysylac swoje wyniki, heh narazie jest tam tylko moj stary wynik, ale juz wyslalem nowy wiec bez obaw :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi