devon Opublikowano 3 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2003 zastanawiam sie nad kupnem płyty ale nie wiem co kupic. oczytalem sie juz troche o tych płytach i sam juz nie wiem. Najlepsza by byla Epox 8RDA(+) albo Abit NF7 2.0 czy jakas inna ?? 8) jak jest najlepsza wersja płyty i jaki bios ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 szukaj :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 tylej jest tych tematow poruszonych, ze mozna znalezc odpowiedz. na "sprzecie" masz przyklejony temat i kazdej z tych plyt i tam pewnie znajdziesz odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_reksio Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ja tam jestem zwolennikiem epoxa 8rda+, fajna płytka i bardzo fajny bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja mam Epoxa 8RDA + i jestem bardzo zadowolony, choc trzeba bylo wyminic chlodzeni na SB i NB (Na zalmany:) Wszystko jest piekne.. Ale zajrzyj do sprzetu, tam masz przyklejone 1000 stron o kazdej plycie po kolei... CZYTAJ ..:: KOLEJNOSC ::.. 1. Szukasz 2. Czytasz 3. MYSLISZ << to trudne ale mozna przywyknac 4. Zadajesz pytanie LUDZIE NAUCZCIE SIE !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 wiem ze jest tego duzo bo to przegladalem ale dalej nie wiem :( jakie sa najnowesz wersje tych plyt, najlepiej jakby mi ktos napisal o epoxsie i abicie jakie maja paramerty w najnowyszch wersjach :) i po aktualizaji biosu :) thx :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Poczytaj przyklejone topici na Sprzęcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 jak tam patrze to gosci maja same problemy :) to mostki cos nie tak, dzwiek, nie chce isc wyzej FSB chyba kupie sobie co beda mieli i tak nie wiadomo na co trafie :D:D ale mozecie cos napisac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Abit NF7-S rev. 2.0 a następnym razem SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 jak tam patrze to gosci maja same problemy :) to mostki cos nie tak, dzwiek, nie chce isc wyzej FSB chyba kupie sobie co beda mieli i tak nie wiadomo na co trafie :D:D ale mozecie cos napisac :) Wszystko zależy od szczęścia. Albo trafisz na dobry egzemplarz albo będziesz miał jakieś kłopoty. Z każdym sprzętem tak jest. Ja odpukac nie miałem żadnych kłopotów jak narazie. Wszystko chodzi miodzio. A dzwięk... łaaaaa jak Finlandia wśród vódek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaspin Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Abit NF7-S 2.0 Płytka nie sprawia zadnych problemow. Dzwiek ok. Sprzedalem Live 1024 zeby dolozyc do S bo chcialem kupic NF7. Warto bylo. Magistrala na 408 MHz dla Athlona 1700+ 307 DLT3C. Polecam plytka ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Abit NF7-s rev.2 lub Epox8rda3+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ECS K7VZA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Oczywiście masz racje ECS the best :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Temp-esT Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 to co w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 to co w podpisie zgadzam sie. wymienilem z epoxa 8k9a i jestem zadowolony. plytka jest tania, stabilna i wydajna no i oczywiscie do oc sie nadaje. szukaj tylko plytki z naklejka na pudelku "fsb400 ultra edition" bo maja mostek c1 i bez problemu masz fsb >200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 Na NF7-S rev. 2 są japońskie kondensatory Rubycon przystosowane do ekstremalnegoo kręcenia i wysokich temperatur pracy. płyta z Crush18D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 23 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2003 jak tam patrze to gosci maja same problemy :) to mostki cos nie tak, dzwiek, nie chce isc wyzej FSB chyba kupie sobie co beda mieli i tak nie wiadomo na co trafie :D:D ale mozecie cos napisac :) Wszystko zależy od szczęścia. Albo trafisz na dobry egzemplarz albo będziesz miał jakieś kłopoty. Z każdym sprzętem tak jest. Ja odpukac nie miałem żadnych kłopotów jak narazie. Wszystko chodzi miodzio. A dzwięk... łaaaaa jak Finlandia wśród vódek. Nareszcie jakaś wyważona opinia! Jak czytałem te wszystkie opinie o NF7-s rev.2 to miałem dość! Myślę iż wiekszość problemów wynika z nieznajomości sprzętu!(czytaj Lamerstwa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MaRo_ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 A ja wam powiem tak....mialem Epox 8RDA(+) padl po kilku dniach mordowania potem wymienilem na Abit NF7-s 2.0 i dokładnie tydzień chodzil a potem zeszedł z tego świata(obecnie w serwisie) teraz mam DFI na kt400ultra ale tego niepolecam... jak co to to bierz abita..:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MaRo_ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 A ja wam powiem tak....mialem Epox 8RDA(+) padl po kilku dniach mordowania potem wymienilem na Abit NF7-s 2.0 i dokładnie tydzień chodzil a potem zeszedł z tego świata(obecnie w serwisie) teraz mam DFI na kt400ultra ale tego niepolecam... jak co to to bierz abita..:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 A ja wam powiem tak....mialem Epox 8RDA(+) padl po kilku dniach mordowania potem wymienilem na Abit NF7-s 2.0 i dokładnie tydzień chodzil a potem zeszedł z tego świata(obecnie w serwisie) teraz mam DFI na kt400ultra ale tego niepolecam... jak co to to bierz abita..:)Czemu dwa razy piszesz to samo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_MaRo_ Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 Uppsssss......sorki....:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...