Poston2000 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Witam, jeśli zły dział to przepraszam :) otóż , przeglądając allegro trafiłem na taką ofertę : http://allegro.pl/procesor-intel-core-i5-2500k-4x3-3ghz-uszkodzony-i4799842716.html<- czy jest sens w niego inwestować ? nie ma (dużego) ryzyka iż jest zepsuty ? Edytowane 18 Listopada 2014 przez Poston2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie ma żadnego ryzyka, jest wyraźnie napisane uszkodzony, niesprawny, kategoria uszkodzone. Taki właśnie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 Procek najprawdopodobniej martwy , sądząc po opisie . Obecne procki są jednym z najtrudniejszych elementów do uszkodzenia ( co nie znaczny że nie da ich się uszkodzić ) . Nie ma sensu w niego inwestować ani złotówki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poston2000 Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2014 W takim razie dzięki za odpowiedzi :) a mam jeszcze jedno pytanie nie dotyczące tego procesora : ma ktoś jakieś informacje o premierze AMD fx 8300 / 8310 ? <- wiem jaka jest wydajność w grach ale pytam bo jestem ciekaw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...