dixieman Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Hej Zacząłem szukać monitora pod moje wymagania, czyli: - 27 cali - WQHD - regulacja wysokości dodatkowe mile widziane cechy: - wbudowane głośniczki - pivot Generalnei mało gram i dużo programuję, więc to są główne wytyczne. Wybrałem 4 modele: Dell U2713HM ASUS PB278Q Iiyama ProLite XB2779QS Dell U2713H możecie mi poradzić, który z tych monitorów będzie najlepszy, przy czym cena gra drugorzędną rolę... Z góry dziękuję pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Z tych, które wymieniłeś, brałbym u2713HM. Do H nie warto dopłacać, jeżeli nie masz profesjonalnej karty graficznej i jeżeli w ogóle nie zajmujesz się grafiką. Ten asus jest jednostką dość podobną do della HM, ale moim zdaniem trochę gorzej wykonaną, ma też wyższą jasność minimalną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixieman Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 dzięki za odpowiedź. a dlaczego iijama odpada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Na temat iiyamy się nie wypowiadam, ponieważ nie miałem z nią styczności, ale na prad.de bardziej chwalili Della. No i dell ma niezły serwis. Edytowane 20 Listopada 2014 przez Dammeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Iiyama nie schodzi poniżej 140cd więc to wypalarka do oczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...