playmade Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Witajcie.Mam problem z przeglądarką internetową Internet Explorer 11 na systemie operacyjnym Windows 8.1 Pro, a mianowicie nie mogę dodawać stron do zakładki "Ulubione". Przy każdej próbie dodania jakiejkolwiek strony do Ulubionych wyskakuje mi komunikat o następującej treści: "Operacja została anulowana ze względu na ograniczenia nałożone na ten komputer. Skontaktuj się z administratorem systemu". Zaznaczam, że do systemu loguję się jako administrator. W pasku menu przeglądarki nie widnieje w ogóle taka opcja jak "Ulubione". Chcąc dodać stronę do ulubionych muszę klikać na ikonę gwiazdki przy pasku adresu, ale w odpowiedzi dostaję wspomniany przeze mnie komunikat. Resetowałem już ustawienia IE i to nic nie pomogło. Czy ktoś wie w czym jest problem i jak go rozwiązać? Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Spróbuj może uruchomić IE jako Administrator z prawego przycisku myszy lub ustaw na sztywno we właściwościach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aesereht Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak powyżej nie zadziała to: wejdź w katalog użytkownika (swój) i tam masz folder Ulubione do którego zapisują się wszystkie pliki. Wejdź w właściwości -> zabezpieczenia -> edytuj -> dodaj i dodaj samego siebie jako użytkownika z pełną kontrolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playmade Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Nic to nie pomogło... Jak wchodzę w zabezpieczenia folderu Ulubione, to jest tam SYSTEM, Administratorzy i jakieś KONTO NIEZNANE, które jak wykasuję i otworzę IE, to pojawia się z powrotem :/ Edytowane 21 Listopada 2014 przez playmade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aesereht Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Konto nieznane pewnie jest po poprzednim użytkowniku który mógł być właścicielem katalogu. Nie musisz go usuwać, chodziło mi, żebyś dodał własne powiedzmy jak twój użytkownik(konto administator) nazywa się janek to żebyś dodał janka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...