Yearman Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Przyszedł czas na wybór monitora . Do tej pory śmigam na medionie 19 cali czyli szału nie ma ale był to monitor pomocniczy ponieważ grałem na TV LCD37". Obecnie jednak więcej gram w WOT i telewizor jak i odległośc jest za duża więc chcę dokupić lepszy monitor. W cenie ok 400 wybrałem 2 modele tytułowe: BenQ i LG. Który byłby lepszym wyborem. A może coś innego ~21 "? Edytowane 21 Listopada 2014 przez Yearman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Z tych dwóch bym wolał BenQ VW2245Z bo jest na xVA (a ten drugi na TN) ... tak przynajmniej wynika z opisu w jednym sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Strona Benq potwierdza VA http://www.benq.pl/product/monitor/vw2245z/specifications Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...