shogo23 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Czesc. Na poczatku koniguracja mojego lapka bo to o nim mowa: Specyfikacja: Dell 7520 Cpu i7 3612QM Ram 8GB 1600mhz Grafika HD 4000 i Radeon HD 7700 dysk WD scorpio blue 1TB 5400rpm PRoblem polega na tym ze instaluje win8 potem robie updadte do 8.1 i przypuszczam ze chyba po jakichs aktualizacjach system zachowuje sie dziwnie, chcac przejsc z konta lokalnego do konta microsoft pojawia mi sie taki ekran: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d9b7494a640c259b.html Podobna sytuacja jest z teamviewer-em jezeli chce sie z tym lapkiem z mojego desktopa to laczenie jest bezproblemowe ale ja widze tylko czarny ekran a wczeniej bylo ok. Skanowalem systemowym defenderem w poszukiwaniu roznych wirusow, nortonem 2014 oraz z zew nosnika skanoalem Dr Web curelt. Zadne z programow nic nie wykrylo :( Z dysku wczesniej usunalem partycje, utworzylem nowe i zainstalowalem system. Spotkal sie ktos z czyms podobnym, bede bardzo wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haek1 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) System instalowałeś z gwizdka czy z płytki?Czy pomiędzy instalacją Win, a aktualizacją było ok, czy nie sprawdzałeś?Problem wystepuje tylko podczas przełączania się na konto MS? Poza tym system chodzi normalnie? Edytowane 24 Listopada 2014 przez Haek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...