Dr.Frost Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Też obejżałem właśnie. Pierwsze wrażenia- Arnie to straszny kawał chłopa. Jest lepiej zbudowany niż 12 lat temu w Terminator 2- widziałem jego sesję zdjęciową jak się wspinał po skałkach- to nie był efekt komputerowy- gość ma 55 lat- aż sie wierzyć nie chce. Takiej szerokiej klaty, to nawet Pudzianowski nie ma ( przy Arnoldzie do spuchniety leszcz). Nic dziwnego Arni był przez kilkanaście lat Misster Olympia czyli najlepszym kulturystą na świecie. Teraz jest chemia to zobaczcie co sie dzieje z Coolmanem czy jak mu tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 tez obejzalem dlamnei wypas totalny zajeb**scie babka jechala tym dzwigiem :) podobalo mi sie jak nawalala sie z Arnoldem no i ach te wybuchy jego bateri wypas !! anty terminatorka niezla laska :) mialem wersje 2cd 698MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jestem po obejrzeniu T3. Film podobal mi sie tak samo jak 1 i 2. Przed jego obejrzeniem mialem obawy czy dorowna chocby w polowie dwom poprzednim czescia. Jak juz ktos wspomnial sa czasami takie motywy "surowosci" ze zdjeciami (wjazd na autostrade, pogon T-X biegiem z cmentarza za uciekajacymi w samochodzie - z tym niesamowitym motywem dzwiekowym jak w poprzednich czesciach - cos jakby takie tuby w tle). Efekty wysmienite i fatycznie we wlasniwych momentach i bez przesytu. Troche za duzo humorku ("talk to the hand", okularki w ksztalcie gwiazd). Fabula jak zwykle na najwyzszym poziomie. Jezeli nie widziales nie czytaj dalej. .. .. .. .. Spodobalo mi sie to i teraz dopiero widze, ze w dwoch poprzednich czesciach okazuje sie, iz to nie byla walka terminatora o wylaczenie SKYNETU a jedynie o walke przezycia J. Connora - do tego sie sprowadza cala ta walka od pierwszej czesci - cos co mnie zaskoczylo na maxa (myslalem, ze uda im sie wreszcie wylaczyc ten SKYNET - a tu taka mila niespodzianka). Dobrze, ze nie ma happy endu i jest oczekiwanie na nastepna czesc filmu. Jest to jeden z tych kasowych filmow Hollywood na ktorym sie nie zawiode chyba nigdy. Jest lepszy od Matrixa 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaM Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Macie racje film dużo lepszy od mocno reklamowanego Matrixa2 Tak mi się spodobał że ściagnąłem z netu 2 poprzednie części jakieś 2GB :D. Jedna z lepszych scen w filmie jest motyw z trumną i psychologiem policyjnym. POLECAM obejrzeć wszystkim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ja mam stad, wlasnie mi sie sciagnal... (rozpakowuje) a pozniej zobacze co to jest ;)... bede zmuszony poogladac na kompie bo zanim w moim miescie bedzie, to ciekawosc mnie zezre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadi Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Hej może mi ktoś wysłać , jakąś ładną wersję , jeżeli tak to prosze na priv albo gg 4706849 ( zawsze sie jakąś dogadamy :) bede bardzo wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...