Skocz do zawartości
kobus

jak ustawic pada media-tech?

Rekomendowane odpowiedzi

mma pada media-tech i podlacze go i ise dioda swieci. jednak nie bylo zadnych sterownikow a nie wiem kompletnie jak ustawic go w windowsie. najgorsze jest to ze windows po jegoi odpaleniu go nie wykrywa jako new sprzecior. moze ktos pomoze? media-tech MT155 a i system xp pro jak chcialem dodac kontroler gry to pisalo ze mam port zle ustwaiony w menadzerze urzadzen :o a tego to kompletnie nie wiem jak ustawic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha, Ha, będzie z tym problem ja tez mam MT155, taki czarny , przezroczysty, a więc pod XP nie można go chyba zainstalować w żaden znany mi sposób, owszem grałem, bawiłem się niem ale po 98, Me, XP nie daje takich możliwości, jesli chodzi o stery szukałem i nie znaazłem pod XP więc albo czekac na stery pod XP, albo zmienic winde (tego bym nie robił, XP RULEZ), albo zmienić na lepszego pada bo ten że tak powiem jest jak wielkie shit!!

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na przyszlosc:

Przy kupnie pada nalezy sprawdzic czy ma sterowniki.

Jezeli ich nie ma, mozna go dodac w Kontrolerach gry (w twoim przypadku widac ze nie), ale nie wykorzystasz wszystkich mozliwosci (np. wszystkich przyciskow).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...