fryteusz Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam zastanawaim sie nad zamianą obudowy do mojego blaszaka a jeśli chodzi o szczegóły to : - płyta atx msi B85 E43 - procesor i5 4590 na boxie - karta MSI 970 Gaming - zasilacz nie pamiętam dokładnie który to model ale OCZ 650W -posiadam 2 dyski hdd i jeden ssd - 1 dvd Wielkość, wygląd jak i cisza nie mają większego znaczenia, generalnie powinna być to płyta z filtrami aby łapać jak najmniej kurzu, wykonana w miarę z pożądnych materiałów, zestaw bez OC i minimum 2 usb 2.0 i chociaż jedno 3.0 na froncie obudowy Budżet - ok 200-300 złotych ale im taniej tym lepiej. Dzięki wielkie za wszelkie sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Zalman Z9 U3 za 239 zł , SPC Gladius M30/M40 za 170 zł / 195 zł , Raintek Agos za 205 zł , Corsair SPEC-02 za 219 zł , Zalman Z3 Plus Red Edition za 202 zł , Corsair 200R za 209 zł , BitFenix Shinobi Core za 215 zł czy Zalman Z11 Plus za 245 zł . Pooglądaj sobie w internecie i wybierz którąś , ceny z morele.net . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryteusz Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Dzięki wielkie za sugestie Już widze, że zapomniałem o bardzo ważnej rzeczy aby wszelkie przyciski były na przednim panelu ewentualnie bocznym, górne odpadają ze względu na mojego kota, który sobie upatrzył moją obudowę Z podanych chyba tylko Raintek Agos pasuje ale podoba mi się bo jest prosta i bez zbędnych wodotrysków. Jeśli znacie jeszcze jakieś modele to poprosze Edit: Raintek Agos zakupiony na overclockers.co.uk cena przystępna, wygląd idealny jak dla mnie. Dzięki Reyden i temat do zamknięcia Edytowane 23 Listopada 2014 przez fryteusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...