Szymoneszek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam. Ostatnio na moim komputerze zagnieździł się jakiś adware, i nie moge znaleść skutecznego programu do usunięcia go. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 Teraz powinna się wywiązać dyskusja: ktoś życzliwy: NazwaProgramu Szymoneszek: używałem, nie pomogło ktoś życzliwy: NazwaProgramu Szymoneszek: używałem, nie pomogło ktoś życzliwy: NazwaProgramu Szymoneszek: używałem, nie pomogło itd, jako że nie podałeś czego używałeś w ogóle. Załóż temat tu Centrum Bezpieczeństwa, zgodnie z wymogami tamtego działu załącz odpowiednie logi. Przyjdzie Kolobos, na pewno pomoże, jeśli tylko będziesz współpracował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 https://www.malwarebytes.org/bf3/ http://www.dobreprogramy.pl/AdwCleaner,Program,Windows,38865.html Jeśli żaden z tych nie pomoże, zwłaszcza ten drugi, wyrzuć kompa do kosza, już nic mu nie pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Malwerbytes Anty Malware jest bardzo dobry, czesto mi pomaga "naprawiac kompy" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Można też użyć dobrego AV uruchomionego z tzw. rescue CD . Sporo syfu potrafi usunąć a w dodatku nic mu wtedy nie przeszkadza . Jak jest to na prawdę złośliwy syf to proponuję zrobić logi za pomocą OTL lub GMER-a - tutaj masz info . Możesz w tamtym dziale założyć nowy temat ze stosownymi logami albo poprosić moda o przeniesieniu tego tematu . Odradzam za to stosowanie ComboFix . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...