Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Myślałem, że padne ze śmiechu jak widziałem ten billboard :D Zobaczcie sami - www.pepino.pl :D LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Spoks, ciekawe hasło reklamowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 He :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 http://www.pepino.pl/kampanie.php - inne kampanie - tysz lol Takie moje odbicie zawodowe bo siedze teraz w studiu graficznym/agencji reklamowej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 nie no siedze i kwicze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Dobre, dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nie ma to jak chwytliwa reklama :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ludzie to już dawno było, ale i tak LOL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 ja i tak wole durony tfu... durexy : :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Może id dawno (na stronie jest data marzec) ale dzisiaj zobaczyłem taki wieeeeeeeeelgachny bilboard :D Po prostu nie mogłem z tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 lol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...