KissOfDeath Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2014 Witam serdecznie!Otóż chciałbym spytać co jest konieczne/pomocne ze sterowników do z97 i oprogramowania Asusa.O to co znajduję się m. in. na CD dołączonej do mobasa:http://www.fotosik.p...2e7ca19109.htmlOK - to co zainstalowałem od razu? - to nad czym się waham lub nie wiem co to Sterownik realteka ma jakiś problem z tego co czytałem na forum asusa(link do tematu ATKEX_cmd.exe) to trzeba zrobić upgr biosu bądź powgrywać badziewie Asusowskie Doinstalowałem z menadżera sterownik odpowiedzialny za Urządzenia Systemowe.Pozostał jeszcze PCI Simple Communications, który nie chce się odnaleźć wśród sterowników na CD od moby. Czy intel rapid storage jest sterownikiem dającym coś SSD( AHCI ) ? Ktoś pomoże ? Ktoś objaśni za co odpowiedzialne są te wszystkie sterowniki.. ? Z góry dziękuje serdecznie za wszystkie odpowiedzi!Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...