gersiu Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Siemka!Poszukuję jakiegoś laptopa do fify 2015. Wiem ,że ma dość spore wymagania co do karty graficznej :( Jednak może orientuje się ktoś z was czy kupię jakiegoś laptopa do 1500 złotych ,oczywiście używanego który pociągnął by mi fifę w miarę płynnie na minimalnych ustawieniach (o wyższych nie myślę). Jeżeli tak prosił bym o propozycje. Jeżeli nie to informacje ile mniej więcej musiał bym dołożyć i do czego ? POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) Z używek szukaj czegoś z HD8750 choć nie sądze abyś znalazł. Z nówek w tej cenie Dell 3542 z i3ulv i GF820. Na minimum pograsz w Fife15. Opcjonalnie wydajniejszy Acer E1-570G z i3ulv i GT740 (wydajniejsza karta) Edytowane 26 Listopada 2014 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...