rzymo Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Zmiana płyty głównej, uruchomienie kompa, oczywiście wyskoczył monit, że ''Windows is not activated.'' - no to grzecznie dzwonię, podaję pierwszą grupę cyfr, automat ''dziękuję bardzo''. Podaję drugą grupę ''dziękuję bar'' i tu głos automatu się urywa. Po chwili informacja, że nie podano wszystkich cyfr, proszę wprowadzić ponownie. Zepsułem aktywację telefoniczną czy ki diabeł? :) Edit: Windows 8.1 ENG (jeśli ma to znaczenie). Edytowane 28 Listopada 2014 przez rzymo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2014 Zadzwoń do MS i spytaj pracownika pomocy, co masz teraz zrobić: http://www.microsoft.com/pl-pl/cpe/kontakt.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Infolinia była bardzo zdziwiona że nie działa, próbowała, ale nie dała rady w żaden sposób. Pomógł sposób znany od starożytności - format c: :) A poważniej - usunąłem partycję, utworzyłem nową, zainstalowałem system. Znów wołał że klucz wykorzystany kilka razy, dzwonię i poszło od razu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...