Finchy Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 Witam, potrzebuję laptopa do pracy, o wytrzymałej dość obudowie i najlepiej dobrej gwarancji. Dedykowana grafika nie jest potrzebna, bo komp wyłącznie do Worda/Internetu, dobrze jakby klawiatura była wygodna.Budżet? prosiłbym o propozycje do 2 tysięcy i do 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zapomniałeś zaznaczyć, że ProBook ma gwarancję tylko na rok czasu. Co właściwie miałeś na myśli pisząc "gwarancja biznesowa"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Konkretnie. Lepsza, czyli jaka? Dlaczego nie mogę znaleźć jakichkolwiek informacji na ten temat? Jak dla mnie ProBook ma zwyczajną gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ok, jeżeli chodzi o gwarancję na 24 miesiące to zwracam honor. Nadal jednak nie odpowiedziałeś na moje pytanie - no chyba, że tekst "Jak uważasz" to jedyne co możesz napisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzi Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 (edytowane) Rozumiem. Już nie czepiam, bo Twoje rozumowanie nie jest głupie :). Patrząc jednak jakie są cyrki przy w serwisach gwarancyjnych w Polsce, mam wrażenie, że producenci mają daleko gdzieś czy to budżetowy laptop, czy z wyższej półki. Mam nadzieję, że się mylę. Pozdrawiam. Edytowane 3 Grudnia 2014 przez andzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...