Myszor23 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Witam. Kumpel pożyczył mi GTA IV a dokładniej sam kod do gry bo płyte gdzieś zgubił i teraz mam pytanie bo mówił że gre już rejestrował i też zapomniał loginów nie wiem czy moge użyć tego samego klucza w aplikacji RGSC i Games for windows live. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bez loginów ani rusz :) Jak nie pamięta hasła, to niech zrobi nowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
april*s Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Możesz napisać do supportu, że masz taką sprawę. Mówisz im, że masz pudełko z grą (czy tam sam kod, nieważne), ale rejestrowałeś się bardzo dawno i nie pamiętasz ani maila, ani loginu, ani hasła, ale masz kod potwierdzający, że gra jest Twoja. Wtedy oni prawdopodobnie albo podrzucą Ci login czy maila, albo przeniosą grę na inne konto, które sobie stworzysz.Wiem, że tak funkcjonował support steama, czy inne supporty robią tak samo nie mam pojęcia. Jak miałam podobny problem, to właśnie w ten sposób załatwiłam sprawę. Podobnie dzieje się przy kradzieży konta. Zgłaszasz kradzież, a support prosi Cię o jakieś keye z gier, które masz tam zainstalowane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Czemu temat nie został przeniesiony do GTA 4? Edytowane 2 Grudnia 2014 przez ernik 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Jak to jest ze na i7 + 16gb + gtx680 nie ma roznicy w FPS w benchmarku miedzy rozdzielczoscią 1920x1080 a 5760x1080 (na tej drugiej mam 67fps) na 1920x1080 69-71 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Jak to jest ze na i7 + 16gb + gtx680 nie ma roznicy w FPS w benchmarku miedzy rozdzielczoscią 1920x1080 a 5760x1080 (na tej drugiej mam 67fps) na 1920x1080 69-71 Sprawdziłem u siebie. DSR w sterownikach 4x i zmiana rozdzielczości z 1920 na 3840... spadek FPS minimalny. Super zoptymalizowana gra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...