Zombie Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Cześć Może ktoś będzie się orientował bo mnie już powoli diabli biorą. Przy mojej konfiguracji (win7 64bit + asus n15, asus n56u) występuje upierdliwy problem z siecią, mianowicie sieć działa i po losowym czasie komputer melduje brak połączenia do internetu, albo ordynarnie gubi pakiety do routera. Co ciekawe gdy włączę osiołka i ten zacznie intensywnie ssać połączenie wydaje się stabilniejsze. Problem mniej więcej od momentu kiedy rozpocząłem grać w WOT (też dziwny zbieg okoliczności). Sterowniki karty sieciowej jak i samego routera najnowsze, system stosunkowo świeży (robiłem specjalnie z tego powodu reinstalację), problem raczej jedynie po stronie komputera ponieważ laptop żony, TV, komórka nie ma takich problemów z utratą połączenia z routerem w tym samym czasie (komórka a biurku czyli geografia też praktycznie odpada ;)), zresztą eksperymentowałem już z najróżniejszymi ustawieniami routera. Zaczyna mnie to już mocno denerwować a pomysły mi się skończyły - może ktoś lepiej obeznany w sieciach coś podpowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...