rav_ramires Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam Na płycie msi gaming 3 Z97 mam msi gtx 970. Niestety karta ta jak na razie nie współpracuje z Sony Vegas 13 i kodowanie video odbywa się tylko z użyciem CPU. Mam pytanie czy jest sens i możliwość bezpiecznego dołączenia GeForce 7600gt bo taki został mi w dom. Nie znalazłem informacji czy karta ta poradzi sobie szybciej z kompresją od 4690k oraz czy da się to bezpiecznie na płycie (nie obsługującej SLI) połączyć. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAKROL Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Śmiało możesz podłączy nic się nie stanie. Jeżeli Vegas korzysta z Cuda to na tej grafice nic nie zrobisz bo to starsza arhitektura Edytowane 2 Grudnia 2014 przez BAKROL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tego 7600GT można wyrzucić do kosza , karta nie wspiera CUDA . Pierwsze karty ze wsparciem dla CUDA ( wersja 1.0 ) toTesla aka GF 8xxx na rdzeniu G80 / G92 / G94 . Wersja 2.0 i wyżej to minimum seria 4xx od NV . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...