Mr.Baku95 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam. Dziś zacząłem grać w Tera Online, i mam pewien problem.Otóż wszędzie w poradnikach itp. pisze że aby wykonać dany quest należy nacisnąć "L",wybrać po lewej quest i nacisnąć niebieski napis aby wyświetliło gdzie dany quest należy zrobić lub skąd go wziąć, no i u mnie pojawia się problem gdyż mam chyba z 4 questy zrobione bo szukając po mapie natknąłem sie na nie, ale pozostałe WSZYSTKIE quest nie da się zrobić ponieważ wszędzie pisze "Not yet Unlocked". Mam 9 lvl, i nawet jak w queście spełniam wymóg np. 5-tego lvl to nadal jest taki napis. Proszę o pomocPozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyDzien Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Wydaje mi się, że są to questy z fabuły i żeby dostać następny musisz ukończyć poprzedni, dlatego są zablokowane. Jeśli to nie to to zrób screena, pomyslimy o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...