SGhost Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Witam. Sprzęt jak w podpisie. Warto wydawać 1300zł na zmianę na 4690K+ płyta? Będzie jakaś konkretna, odczuwalna różnica w grach 1440x900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Żartujesz? Przecież to przepaść wydajnościowa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Jest jeszcze pytanie, do ilu kręciłeś tego 955? Jeśli nie podkręcałeś, i5 też nie będziesz podkręcać. Wtedy z i5 4590 + mobo mieścisz w 1000zł. To tego 955 trzyma jeszcze wysoką cenę i warto się go pozbyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja wiem, że to jest przepaść wydajnościowa i technologiczna, jednak nie zawsze to robi aż taka różnicę. Kręciłem do 3.8 kiedyś tam jak pamiętam, ale 98% czasu chodzi jednak defalutowo i tak też gram. Czyli jeśli bez oc to nie pchać sie w 4690K, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...