Sid Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Nie wiecie czy u nas będzie coś takiego kiedyś?? Dla "niekumatych"(chociaż takich tu chyba nie ma): Panasonic IMAX - kino trójwymiarowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Za 8 lat, jak na zachodzie wyjda juz ze 3 nowe generacje. "Kochana Polsko" :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Bylem w IMAXie na filmie o podrozach kosmicznych. start radzieckiej rakiety byl wyrąbiście zajebisty. chowalem sie przed odlamkami kamieni lecacych w moja strone!!! polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Kurde, matrix w imaxie to byłby wypas, ale wątpie, żeby była wersja stereoskopowa. Jakby miała byc to już by była (każde ujęcie takiego filmu trzeba kręcić dwoma kamerami z odpowiednimi filtrami polaryzacyjnymi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Jak by udało im sie tak zrobić aby film był w Imaxie to byłby wypas :D napewno mieliby wzięcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 heheh, raz bylem w takim kinie na filmie dokumentalnym na temat samolotow wojskowych, poprostu wyjebiste :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Byłem w IMAX-ie na filmie o dinozaurach. Jak T-rex otworzył paszczę to myślałem że mnie zje. Aż mi się ciepło zrobiło. Efekty są baprawdę zajebiste!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Ja też byłem w IMAXIE. Ale czy wy nigdy nie byliście na oficjalnej stronie filu?? Co miał znaczyć napis "RELOADED IN IMAX! xxTH JUNE" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 hehe raczej nie bedzie.. :) Film jest za słaby na takie cos ;) I kosztty.. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Bylem w IMAXie na filmie o podrozach kosmicznych. start radzieckiej rakiety byl wyrąbiście zajebisty. chowalem sie przed odlamkami kamieni lecacych w moja strone!!! polecam Lub pomarańcza rzucona przez kosmonautkę w stronę kamery, rewelacja;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Podobno James Cameron ma zacząc robic tylko filmy 3D - może tak Terminator 3 :wink: . Osobiście widziałem około 15-20 min fragment Terminatora 2 w 3D efert niesamowity :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Narazie Matrix w IMAX'ie bedzie tylko i wylacznie w USA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Narazie Matrix w IMAX'ie bedzie tylko i wylacznie w USA. EEE to ja poczekam na Imax-rip w divixie :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Igor: Sa sa takie ripy ;) ale oczywiscie efekt nie ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 A jak i grzie to ogladac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 zeby takiego divx'a ogladaac trzeba okularki 3d miec a ten matrix musial by byc krecony specjalna kamera w ktorej sa dwa obiektywy i dwie tasmy a jedna klatka jest duzo wieksza od standardowej (byl program na discovery :D )i duzo wiecej kosztuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Arnie: IMAX DVDRipy nie maja wiele wspolnego z tymi okularami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 to wtedy niema 3d wytlumacz mi to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Arnie: To oczywiste ze nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Arnie: IMAX DVDRipy nie maja wiele wspolnego z tymi okularami :)Teoretycznie można by zrobić wersje na okulary migawkowe, ale kt by to wytrzymał?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Kto by to robil :) Chociaz chyba widzialem jakiegos plugina do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dracov Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Wracajac do tematu rozmowy to mnie sie wydaje z chodzi o to ze zwykly film czyli ten co lecial na plaskim ekranie zostanie wrzucony do tego kina. A poniewaz ekran imaxa jest troche zaokraglony to ma dodac jakies wrazenia dla ogladacza. Tak przynajmniej bylo z paroma innymi filmami, czyli nie krecili je od nowa tylko wrzucili zwykle filmy an inny ekran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...