DarkB Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Mam drobne pytaneko czemu nie ma koloru jak podłącze tv do kompa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Moze powinienes przestawic standard sygnalu z NTSC na PAL-D... gdzies we wlasciwosciach wyjscia TV... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Było o tym topic na pare stron .... Szukaj !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Moze powinienes przestawic standard sygnalu z NTSC na PAL-D... gdzies we wlasciwosciach wyjscia TV... Ok mam już kolor, ale jak włącze v-playeranie ma obrzu jako filmu coś trzeba jeszcze przestawić? Bo na Radku spoko ustawiłem sobie ale tutaj nie kminie jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Znaczy chciales napisac ze film leci na monitorze a na TV jest czarny ekran i widac same napisy? Musisz gdzies w ustawieniach ustawic ekran glowny i podrzedny - tak jest przy Ati, a w nVidii bedzie cos podobnego - poszukaj... TO SIE GA USTAWIC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...